Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. marca 2021, 20:29
Čas čítania 1:35
Tímea Krauszová

Rytmus naložil komičke Simone po tom, čo kritizovala Cibulkovú za jej výlet do exotiky. Vysmieva sa jej aj za postavu

Rytmus naložil komičke Simone po tom, čo kritizovala Cibulkovú za jej výlet do exotiky. Vysmieva sa jej aj za postavu
Zdroj: RTVS / Silná zostava
NEWS PETER PELLEGRINI RICHARD SULÍK VERONIKA REMIŠOVÁ
Uložiť Uložené

Raper sa neštítil ani fat shamingu.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková prijala pozvanie do relácie Silná zostava na RTVS, kde diskutovala o cestovaní v čase pandémie s Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou a komičkou Simonou Salátovou. Tá športovkyni a influencerke nedala vydýchnuť a vytkla jej výlety do exotiky v čase pandémie.

Odporúčané
Komička Simona osobne konfrontovala Cibulkovú: Keď bude hladomor, dúfam, že nám budeš fotiť večere Komička Simona osobne konfrontovala Cibulkovú: Keď bude hladomor, dúfam, že nám budeš fotiť večere 20. marca 2021, 8:49

Výsmech na Instagrame

„Ako tenistka si vysielala signál, ako obyčajná baba môže niečo dokázať, dnes vysielaš signál, ako niekto vyvolený môže niečo dokázať,“ povedala Cibulkovej do očí Salátová.  „Príde mi absurdné, že sa o tom rozprávame na pozadí toho, že ľudia, ktorí celý život makali, zomierajú osamelí na Slovensku. Nechápem, ako je možné postovať fotky z Maldív. Ako sa pri tom cítiš?“

Silná zostava
Zdroj: RTVS / Silná zostava

K ich výmene názorov sa vyjadrilo viacero známych osobností, medzi nimi aj Rytmus. Ten sa postavil na Cibulkovej stranu. Nepáči sa mu Salátovej logika, že ak iní ľudia nemôžu cestovať alebo zomierajú v nemocnici, tak zo solidarity by nemala Cibulková zverejňovať zábery z exotickej dovolenky. „Za chvíľku ťa do***ú za to, že čo si si dovolil odfotiť zdravé dieťa, lebo druhí majú nezdravé [sic],“ napísal v príbehu na Instagrame.

Rytmus, Silná zostava
Zdroj: Instagram / @rytmusking

V ďalšom príspevku sa pustil priamo do Salátovej a neštítil sa ani fat shamingu. Pridal záber z relácie a napísal: „Ľudkovia, buďme spolupatriční. Na čo si kupovať jedny veľké šaty, keď z nich môžeš ušiť šaty pre 20 bezdomovcov?“ Okrem iného sa zdá, že Rytmus fotografiu upravil, pretože na jeho Instagrame vyzerá byť Salátová neprirodzene väčšia. Vzhľadom na slová, ktoré fotku dopĺňajú, to vyzerá, že sa jej raper vysmieva za postavu.

Silná zostava, Rytmus
Zdroj: Instagram / @rytmusking

Na tieto príbehy zareagovala aj samotná komička na svojom Twitteri. „Rytmus kedysi skladal piesne pre tých, ktorí sú dole. Už chápem prečo. Lebo on tam ostal. Absolútna hanba a úbohosť,“ reagovala. Pridal sa aj komik Joe Trendy, ktorý so Salátovou tvorí pár. Podľa neho raper nepredviedol nič nové.

„Vedel by rozprávať každý, kto povedal niečo, čo mu nevyhovovalo.“ Dodal, že na svoju priateľku je hrdý za to, že sa nezľakla celebrity a vyjadrila svoj názor. Podľa neho je Rytmusova reakcia „veľmi nízka“.

Domov
Zdieľať
Diskusia