Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
20. marca 2021, 8:49
Čas čítania 1:30
Viktor Kniš

Komička Simona osobne konfrontovala Cibulkovú: Keď bude hladomor, dúfam, že nám budeš fotiť večere

OSOBNOSTI DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Bývalá tenistka Dominika Cibulková prijala pozvanie do relácie Silná zostava na RTVS, kde diskutovala o cestovaní v čase pandémie s Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou a komičkou Simonou.

Dominika Cibulková prijala pozvanie do šou verejnoprávnej RTVS, kde vysvetľovala svoje cestovanie do zahraničia v čase, keď máme na Slovensku preplnené nemocnice a denne zomiera skoro 100 pacientov s koronavírusom.

Tenistka tvrdí, že dodržiavala na Maldivách všetky opatrenia a dávala sa testovať častejšie, ako by mala. Na tom, že vycestovala a následne obzvlášť aktívne prispievala na Instagrame, nevidí nič zlé. 

„Vedela som, že to nebudem tajiť. Som osoba, ktorá odmalička na sebe makala, nie som politik. Myslím si, že tým, že by som bola doma, by som nikomu nepomohla,“ hovorí tenistka. Priznala tiež, že jej cesta do exotiky bola v skutočnosti spoluprácou, ktorú jej vybavil americký agent. 

O slovo sa prihlásila aj komička Simona, ktorá Dominike dohovárala ako „hlas ľudu“. Komička tvrdí, že pridávanie fotiek z dovolenky vníma ako nedostatočnú spolupatričnosť. „Ako tenistka si vysielala signál, ako obyčajná baba môže niečo dokázať, dnes vysielaš signál, ako niekto vyvolený môže niečo dokázať,“ povedala v relácii Silná zostava Simona osobne prítomnej Dominike Cibulkovej.

Cibulková
Zdroj: RTVS reprofoto

 „Príde mi absurdné, že sa o tom rozprávame na pozadí toho, že ľudia, ktorí celý život makali, zomierajú osamelí na Slovensku. Nechápem, ako je možné postovať fotky z Maldív. Ako sa pri tom cítiš?“ opýtala sa Dominiky. 

Odporúčané
AstraZeneca si získala dôveru európskych krajín. Premiéri Francúzska a Británie sa ňou nechajú zaočkovať AstraZeneca si získala dôveru európskych krajín. Premiéri Francúzska a Británie sa ňou nechajú zaočkovať 19. marca 2021, 7:56

Tá tvrdí, že sa pri tom cíti „úplne normálne“ a dodáva, že už keď spoluprácu prijala, vedela, že budú „dva tábory ľudí“. 

„Mne to príde, že keď tu bude hladomor, budeš nám fotiť večere,“ dodaka komička Simona s úplnou vážnosťou v hlase. 

Dominika priamo neodpovedala na otázku, či na Maldivy prišla priamo propagovať, aby do exotiky cestovali aj ďalší ľudia. „Mňa oslovil rezort cez amerického agenta, s čím som, samozrejme, súhlasila za podmienok, že to bude dovoľovať naša pandemická situácia. Nie som jediná, ktorá cestuje,“ dodala Cibulková. 

Zákaz vycestovať do zahraničia za účelom rekreácie začína platiť až od dnešného dňa, aj ten sa dá podľa ministerstva zdravotníctva relatívne ľahko obísť, preto kompetentní prosia Slovákov, aby sa správali zodpovedne. 

Cibulková sa ešte neskôr vyjadrila na Instagrame s cieľom vyvrátiť titulky denníkov, ktoré tvrdili, že zo šou odchádzala v slzách. „Odišla som so vztýčenou hlavou. Absolútne si stojím za vecami, ktoré som povedala, len je pravda, že mi občas došli slová k nemiestnym poloargumentom pani v zelenom a občas som sa cítila nie ako v „intelektuálnej diskusnej relácii, ale ako v krčme tretej cenovej,“ napísala tenistka. 

Cibulková
Zdroj: Dominika Cibulková/Instagram
Domov
Zdieľať
Diskusia