Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2021, 13:03
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Erik Tresor: Nemám žiadnych sponzorov. Moje kulisy sú paneláky (Rozhovor)

REFRESHER ERIK TRESOR
Uložiť Uložené

Šampión bojových športov, majiteľ barbershopu, ale v prvom rade jeden z najstriktnejších na rapovej scéne. Reč je o Erikovi Tresorovi, ktorého v rozhovore vyspovedal Šajmo.

V tomto článku si prečítaš:
  • Kedy vydá Erik debutový album, na akých interpretoch zo Slovenska vyrastal a aká zahraničná hudba mu imponuje
  • Ako vníma slovenský rap vo všeobecnosti
  • Aký má Erik Tresor názor na drogy a prečo tráva podľa neho nie je droga
  • Či niekedy Erik odmietol ponuku na spoluprácu a prečo
  • Prečo má stále blízko k panelákom a ulici a prečo ho len tak neuchváti, keď je druhý v trendoch
Odporúčané
Majk Spirit: V Topkaste sa rozprávame o témach, ktoré bežné médiá neriešia (Rozhovor) Majk Spirit: V Topkaste sa rozprávame o témach, ktoré bežné médiá neriešia (Rozhovor) 10. marca 2021, 16:33

Erik Tresor nie je bežný slovenský raper, ktorý o sebe rapuje v superlatívoch. Práve naopak, snaží sa byť kontrastom a ponúkať poslucháčom trochu inú perspektívu, pričom na svoje si prídu práve zástancovia povestnej rapovej klasiky.

Aj tých je v našich končinách stále dosť, dôkazom čoho sú aj Erikove čísla. Jeho tvorba je založená výhradne na skutočných príbehoch a zároveň ju neovplyvňuje Amerika, ako sme v prípade služobne mladších interpretov v súčasnosti zvyknutí. Zároveň Erik veľmi dobre vie, že fanúšikovia vedia oceniť aktivitu, a tak ich často zásobuje singlami.  

V rozhovore sme sa porozprávali o jeho začiatkoch, ale aj inakosti na slovenskej rapovej scéne a budúcnosti, a to aj s ohľadom na aktuálnu situáciu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia