Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2021, 16:33
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Majk Spirit: V Topkaste sa rozprávame o témach, ktoré bežné médiá neriešia (Rozhovor)

REFRESHER MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Aj keď sa Majk Spirit uchádzal o podporu od štátu, nedostal ju. Myslí si, že dôvodom môže byť i jeho meno, aj keď chcel peniaze investovať do svojej tvorby alebo živých koncertov.

V tomto videu sa dozvieš:
  • Prečo podľa neho nedostal podporu od štátu.
  • O čom je Spiritov podcast a z akej pozície sa rozhodol ľuďom poskytovať „kľúče k úspechu“.
  • Ako vníma fenomén platformy Clubhouse.
  • Aká je budúcnosť Spirit Music.
Odporúčané
Pooh Shiesty: Najhorúcejší raper so samopalom v ruke Pooh Shiesty: Najhorúcejší raper so samopalom v ruke 15. februára 2021, 14:30

Majk Spirit bol jedným z prvých slovenských raperov, ktorí organizovali už počas prvej vlny pandémie online koncerty. Vysielal ich na Facebooku a Instagrame zadarmo, zároveň však aj vďaka sponzorom dostali za prácu zaplatené produkčné služby, ktoré už v tom čase mali problém s obživou v dôsledku úpadku kultúrnych akcií.

Aj preto si Speezy myslí, že keď žiadal Fond na podporu umenia o štipendium vo výške 3-tisíc eur, mohol ho dostať. Mal v pláne investovať tieto peniaze naspäť do svojej tvorby. Peniaze však nedostal a myslí si, že to môže byť aj pre jeho meno. 

Rozprávali sme sa aj o jeho aktuálnom projekte, ktorým je podcast s názvom Topcast, na ktorom spolupracuje s moderátorom Osťom. 

Majk Spirit si pochvaľuje aj aplikáciu Clubhouse, na ktorej sa raperi rozhodli vytvoriť projekt na hľadanie mladých talentov. „Je to zaujímavý spôsob, ako sa počas covidu socializovať. Zdá sa mi to ako náhrada koncertov, ale je to aj o srande,“ dodáva Spirit.  

Domov
Zdieľať
Diskusia