Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2021, 7:51
Čas čítania 0:55
Marián Mauik Biel

WhatsApp ide znova vysvetľovať ako to myslel so zmenou podmienok, ktoré musíš do 15. mája schváliť

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

V podstate ide znova len o lepšie cielenie reklamy. Ale bez možnosti s tým nesúhlasiť.

Začiatkom roka WhatsApp, teda presnejšie Facebook, ktorý ho vlastní, začal používateľom zobrazovať hlásenie, že mení podmienky používania. Hlavný problém bol v tom, že ak s nimi nesúhlasíš, nemôžeš po 8. februári aplikáciu WhatsApp používať.

Odporúčané
WhatsApp zmenil pravidlá, Elon Musk fanúšikom odporučil prejsť na Signal. Ten teraz pre obrovský nárast popularity nestíha WhatsApp zmenil pravidlá, Elon Musk fanúšikom odporučil prejsť na Signal. Ten teraz pre obrovský nárast popularity nestíha 8. januára 2021, 13:47

Samozrejme to dvihlo obrovskú vlnu protestov. Medzi nich sa zaradil aj Elon Musk, ktorý nikdy nebol veľký fanúšik Facebooku. Poradil ľuďom používať aplikáciu Signal. Tej potom pribudli tisícky nových používateľov.

Ako píše New York Times, išlo o komunikačný prešľap spoločnosti a nesprávne vysvetlenie zmien. Nebolo to o tom, že Facebook začne špehovať čo a s kými si cez WhatsApp píšeš, čo bolo prvotným dôvodom obáv.

Domov
Zdieľať
Diskusia