Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti HBO GO.
17. februára 2021, 15:22
Čas čítania 0:48
Sponzorovaný obsah

Žiaden Brumbál ani Bradavice. HBO GO odteraz sleduješ so slovenským dabingom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

HBO GO sa tak výrazne posúva vpred oproti konkurencií.

Pozeranie filmov a seriálov je momentálne koníčkom mnohých z nás. Streamovacie platformy sa stali našimi najlepšími priateľmi a skvelými spoločníkmi. Jednoznačne medzi ne patrí aj HBO GO, ktoré prišlo so skvelou novinkou. 

Jon Snow, Harry Potter, ale aj Rue zo seriálu Eufória a mnohí ďalších, sa ti budú odteraz prihovárať v slovenčine. HBO GO sa tak výrazne posúva oproti mnohým konkurenčným streamovacím platformám so zahraničným obsahom. Zatiaľ, čo inde síce nájdeš české titulky, HBO GO pridáva nielen slovenské titulky, ale aj dabing. 

A povedzme si na rovinu. Slová Bradavice a Brumbál spôsobujú každému slovenskému fanúšikovi Harryho Pottera zimomriavky. Môžeš vedieť perfektne po anglicky, no niekedy sa tomu dabingu naozaj potešíš a toto je jeden z príkladov.

Z času na čas sa ti nechce čítať titulky, okuliare ťa pri ležaní na gauči tlačia a bez nich nevidíš ani slovo... Navyše, vďaka slovenskému dabingu môžeš teraz pokojne predplatiť HBO GO aj rodičom, ktorí sa neustále sťažujú na nekonečné reklamy medzi filmami.

Pozeraj HBO GO v slovenčine
hbo
Zdroj: HBO
Odteraz môže celá rodina počnúc najmenšími súrodencami, až po starých rodičov, pozerať obsah na HBO GO so slovenskými titulkami aj dabingom. Či už to budú kultové seriály, známe filmy alebo dokumenty, to už necháme na vás. 
Domov
Zdieľať
Diskusia