Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2021, 16:11
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Policajt mal ukradnúť certifikáty z testovania a rozdať ich rodine

ZAUJÍMAVOSTI KORONAVÍRUS SLOVENSKO POLICAJT
Uložiť Uložené

U príbuzných vraj skončilo 5 nevyplnených certifikátov.

Policajný príslušník z obce Veľká Lomnica si podľa informácií Aktualít prisvojil 5 certifikátov z antigénového testovania. Tie mal potom rozdať členom svojej rodiny. Podozrivým v prípade má byť policajt, ktorý len nedávno dohliadal na priebeh testovania vo Veľkej Lomnici.

Jeho prípad aktuálne prešetruje polícia z Kežmarku. Údajný „zlodej certifikátov“ je podľa Atkualít „inak uznávaným mužom zákona“, a tak možno predpokladať, že sa niečím podobným v minulosti neprevinil a teda nejde o žiadneho problematického jedinca.

Odporúčané
Mal byť ministrom, rozbehol boj proti daňovým podvodníkom a sám je podozrivý, že sa do jedného zamotal. Kto je František Imrecze? Mal byť ministrom, rozbehol boj proti daňovým podvodníkom a sám je podozrivý, že sa do jedného zamotal. Kto je František Imrecze? 29. januára 2021, 14:20

Prisvojenie certifikátov malo vraj spojitosť s tým, že vláda podmienila cestu do práce antigénovým testom. Nevieme však, prečo sa piati rodinní príslušníci, ktorým mal rozdať certifikáty, nemohli tak ako všetci ostatní zúčastniť antigénového testovania osobne.

Domov
Zdieľať
Diskusia