Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. februára 2021, 21:02
Čas čítania 0:55
Katarína Danková

25. výročie Pokémonov prináša nostalgické kúsky v spolupráci so značkou Levi’s

NEWS POKÉMON
Uložiť Uložené

Ak si bol fanúšikom, tieto kúsky si istotne zamiluješ.

Pri príležitosti 25. výročia existencie Pokémon sveta prichádza spolupráca so značkou Levi's, ktorá pripravila niekoľko ikonických kúskov inšpirovaných legendárnou sériou. Pred pár dňami sa na instagramovom účte značky objavila rifľová bunda doslova posypaná pokémonmi. Včera spoločnosť zverejnila celý lookbook pokémon outfitov.

Odporúčané
Pokémon mánia: Hodnoty kartičiek stúpajú a trend sa pomaly dostáva aj na Slovensko Pokémon mánia: Hodnoty kartičiek stúpajú a trend sa pomaly dostáva aj na Slovensko 19. januára 2021, 14:30

Vybrať si však nebude vôbec ľahké. Ak si zažil Pokémon mániu a si aj po viac ako 20. rokoch verným fanúšikom, pravdepodobne budeš mať pri výbere svojho pokémon kúska problém. Bezmála desiatka odevov a doplnkov typická pre postavy zo seriálu ťa v spomienkach nostalgicky prenesie späť do detstva.

Kolekcia bude obsahovať spomínanú vintage rifľovú bundu spolu s rovnako ladenými džínsami. Takýto komplet má vyjsť aj s motívom samotného Pikachua. Ďalšie kúsky z Pokémon sady budú tričká s rôznymi obľúbenými postavičkami, jednoduché mikiny a doplnky v podobe ponožiek, trakov, vaku, kabelky či šiltovky, akú nosil hlavný hrdina seriálu Pokémon.

„Je veľká zábava počuť, ako ľudia hovoria o svojej láske k Pokémonom. Každý má svojho obľúbeného Pokémona, takže tentokrát máme možnosť vytvoriť kolekciu s mnohými ikonickými tvormi a postavami. Je to naozaj špeciálna a krásna skúsenosť. (...) Nostalgia, optimizmus a trochu únik z reality,“ svoju skúsenosť pri tvorbe kolekcie opísala Karyn Hillman, produktová riaditeľka spoločnosti Levi Strauss & Co.

Odporúčané
Na Slovensku opäť prerazil trend Pokémon kartičiek. Niektoré sa dajú predať za desaťtisíce Na Slovensku opäť prerazil trend Pokémon kartičiek. Niektoré sa dajú predať za desaťtisíce 9. marca 2023, 11:30

Celá kolekcia Pokémon x Levi’s bude dostupná už o pár dní, presne 15. februára na webe značky Levi’s. Rozpätie súm za kúsky tejto exkluzívnej spolupráce sa bude pohybovať približne od 20 do 125 eur. Náhľad, aké Pokémon kúsky ťa v kolekcii čakajú, si môžeš pozrieť v galérii.

Pokémon x Levi’sPokémon x Levi’sPokémon x Levi’sPokémon x Levi’s
Zobraziť galériu
(15)
Odporúčané
Nosí ich A$AP Rocky, Rihanna, ale aj Dalyb. Spoznaj mladé módne značky, ktoré sa oplatí sledovať v roku 2021  Nosí ich A$AP Rocky, Rihanna, ale aj Dalyb. Spoznaj mladé módne značky, ktoré sa oplatí sledovať v roku 2021 3. februára 2021, 16:40
Domov
Zdieľať
Diskusia