Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2020, 18:30
Čas čítania 0:49
Adam Novosad

Attila Végh pôjde do odvety proti Vémolovi jedine vtedy, keď mu dobre zaplatia. Inak v nej nevidí žiadny zmysel

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Attila Végh sa v roku 2020 viac venoval trénerstvu ako vlastnej kariére.

Attila Végh si v prípadnom odvetnom súboji proti Karlosovi Vémolovi nemá čo dokazovať. V rozhovore pre Šport.sk porozprával, pod akou podmienkou bude schopný odvetu akceptovať, ale vysvetlil aj to, prečo v roku 2020 vôbec neplánoval profesionálne bojovať.

V posledných mesiacoch sa venoval najmä svojej trénerskej kariére, vďaka čomu dokráčal po boku svojho zverenca Ľudovíta Kleina až do súťaže UFC. „Chalani idú ako píla, chcú napredovať, preto ma to baví,“ okomentoval trénerstvo, v ktorom objavil svoju vášeň.

Attila Végh pôjde do odvety proti Vémolovi jedine vtedy, keď sa mu to finančne oplatí. Inak v nej nevidí žiadny zmysel
Zdroj: TASR

Možnosť sústrediť sa čisto na trénovanie mu umožnil prísľub, ktorý dal po zápase s Vémolom svojej manželke. „Dohodli sme sa, že jej to vynahradím a nebudem v roku 2020 zápasiť,“ skonštatoval. V roku 2021 nevylučuje svoj návrat do klietky, ale vopred vyhlásil, že bez divákov bojovať v žiadnom prípade nebude.

Médiá aj fanúšikovia ho však napriek jasnému víťazstvu proti Vémolovi neustále bombardujú otázkami, kedy sa opäť pobijú. Attila Végh v odvete nevidí zmysel, lebo keby náhodou prehral, tak by neprajníci označili prvé víťazstvo za náhodu. „Keď sa bavíme o Karlosovi, tak pod jedinou podmienkou – musí sa mi to oplatiť finančne,“ odpovedal pre Šport.sk priamočiaro.

Odporúčané
Zúfalý youtuber Jake Paul ponúka Conorovi McGregorovi 50 miliónov, keď sa s ním pobije. Vo videu ho hrubo dourážal Zúfalý youtuber Jake Paul ponúka Conorovi McGregorovi 50 miliónov, keď sa s ním pobije. Vo videu ho hrubo dourážal 15. decembra 2020, 16:09

Napriek nevraživosti zostávajú Végh s Vémolom priatelia, ktorí si dokonca pred tohtoročnými Vianocami vymenili darčeky. A keby už súboj v MMA nevyšiel, Végh sa ešte chystá odfajknúť si profesionálny zápas v boxe. „Chcem si odfajknúť aj box. Netúžim po kariére v ringu,“ zakončil.

Domov
Zdieľať
Diskusia