Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2020, 10:29
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Celý deň čumím na telefón, prosím, pustite nás von, odkazuje 10-ročná slovenská raperka

HUDBA
Uložiť Uložené

10-ročná raperka Marion sa fanúšikom predstavuje so skladbou Pustite nás von.

Po 8-ročnej Lil ASH prichádza o dva roky staršia Marion, ktorá sa fanúšikom predstavuje so skladbou Pustite nás von. Aj keď si text nenapísala sama, podieľala sa na jeho tvorbe a výsledkom je popis pocitov v karanténe z perspektívy 10-ročného dievčaťa.

„Moja malá 10-ročná sestra sa počas karantény začala venovať rapu a za pomoci môjho manžela pracuje už aj na svojom prvom albume. Práve vydala svoj prvý song, ktorý je o karanténe,“ napísala nám sestra začínajúcej raperky.  

Produkčný tím okolo Marion, zdá sa, veľmi dobre vie, že rolu v prípade podobných počinov hrá aj kvalita nahrávky, hudobná produkcia a v konečnom dôsledku aj videoklip. 

Odporúčané
Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) Nechceme sa nabaliť, chceme dcéru podporiť v hudobnom sne, hovorí otec 8-ročnej raperky Lil ASH (Rozhovor) 1. novembra 2020, 15:30

YouTube pôvodne pod touto skladbou zakázal možnosť komentovať, pravdepodobne v snahe ochraňovať maloleté osoby zobrazené na videu. Negatívnu skúsenosť s diskutujúcimi už má napríklad Lil ASH, ktorej poslucháči vulgárne nadávali, aj keď nekomentovali priamo jej výkon.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia