Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2020, 14:28
Čas čítania 0:58
Adam Novosad

Kamenický zo Smeru: Ja sa nedám zaočkovať proti Covid-19. O vakcíne predtým konšpiroval aj Fico

NEWS SMER-SD
Uložiť Uložené

Téma očkovania proti koronavírusu sa pomaly stáva čoraz naliehavejšou. Smer-SD na čele s Ficom sa rozhodli zabojovať o hlasy antivaxerov.

Očkovanie proti koronavírusu zostáva aj naďalej kontroverznou témou. Nadviazal na ňu podpredseda strany Smer-SD Ladislav Kamenický, ktorý bol spoločne s Veronikou Remišovou hosťom nedeľňajšej relácie Na telo v televízii Markíza. 

Debata sa rozvíjala viacerými smermi, ale samozrejme hrala prím prebiehajúca pandémia koronavírusu. Keď prišla otázka na chystané vakcíny Remišová od podpredsedu opozičného Smeru žiadala pomoc pri presviedčaní ľudí ohľadom očkovania na Covid-19. Namiesto nej sa však dočkala od Ladislava Kamenického odpovede, že on sa zaočkovať nedá. 

Odporúčané
Fico: Nezaočkujem sa proti Covid-19, za takmer každou pandémiou treba hľadať farmaceutické spoločnosti Fico: Nezaočkujem sa proti Covid-19, za takmer každou pandémiou treba hľadať farmaceutické spoločnosti 3. augusta 2020, 19:11

Od predstaviteľa strany Smer-SD pritom nejde o nečakanú odpoveď. Stranícky šéf Robert Fico dlhodobo spochybňuje farmaceutické spoločnosti, pričom v auguste tohto roku dokonca pre televíziu Markíza konšpiroval o tom, akú chémiu do vakcíny výrobcovia údajne napchajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia