Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. novembra 2020, 16:24
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Sima má od rána queen mood, nepotrebuje Gucci ani Gabbana. Počúvaj ukážky všetkých skladieb z jej EP OMG

HUDBA
Uložiť Uložené

Od dnešného dňa si môžeš predobjednať nový hudobný projekt od speváčky a raperky Simy.

Speváčka Sima síce avizovala, že v roku 2020 si dáva pauzu od vydávania albumov, rozhodla sa však fanúšikov potešiť aspoň krátkym EP projektom s piatimi novými skladbami.

Tie teraz predstavila vo viac ako polhodinovom videu, kde majú fanúšikovia možnosť vidieť aj to, ako pesničky vznikali a autorka v krátkosti vyrozprávala aj príbeh, ktorý sa skrýva za textami. V niektorých momentoch sa budeš mať možnosť pobaviť, v iných zasa vcítiť do emócií, ktoré Sima pri písaní prežívala. 

Projekt s názvom OMG si môžeš už teraz predobjednať na stránke Ruka Hore. O hudbu sa v prípade všetkých skladieb postarali David "H0wdy" Hodek a Tomáš "Gajlo" Gajlík. Mix a Master si na starosti zobral Maiky Beatz a klipy zasa Juraj Škula.

Odporúčané
Bude to tak, ako povie Dominika Mirgová. Vo videoklipe zviazala muža a diktuje mu svoje podmienky vzťahu Bude to tak, ako povie Dominika Mirgová. Vo videoklipe zviazala muža a diktuje mu svoje podmienky vzťahu 20. novembra 2020, 15:44

Sima zaznamenáva s každým svojim počinom na YouTube obrovské čísla a výnimkou nie je ani tento zostrih ukážok. Aj naďalej si tak vo svojom obore drží pomyselné prvenstvo, ktoré sa jej podarilo vybojovať vďaka trom obzvlášť úspešným projektom a stovkám koncertov.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia