Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2020, 20:55
Čas čítania 0:52
Richard Balog

Rafael Nadal nosí na zápästí počas tohtoročného Roland Garros hodinky za takmer 900 000 eur

Rafael Nadal nosí na zápästí počas tohtoročného Roland Garros hodinky za takmer 900 000 eur
Zdroj: AP Photo / Alessandra Tarantino
MÓDA MÓDA REFRESHER RAFAEL NADAL
Uložiť Uložené

Nekorunovaný kráľ antuky oslavuje 10. výročie spolupráce so švajčiarskym výrobcom Richard Mille vo veľkom štýle.

Už o niekoľko hodín sa dozvieme, či Rafael Nadal úspešne dokráča za v poradí už 13. víťaztvom na Roland Garros a v počte získaných grandslamov sa opätovne priblíži Rogerovi Federerovi. S predstihom však vieme povedať, že nekorunovaný kráľ antuky v Paríži vytiahol najdrahšie hodinky spomedzi všetkých zúčastnených hráčov mužského pavúka. 

Odporúčané
Spolupráca medzi Justinom Bieberom a značkou Crocs je realitou. Na pulty predajní sa dostane už o niekoľko dní Spolupráca medzi Justinom Bieberom a značkou Crocs je realitou. Na pulty predajní sa dostane už o niekoľko dní 8. októbra 2020, 20:49

Počas posledných 2 týždňov totiž na svojom zápästí Rafa nosí kúsok značky Richard Mille s hodnotou na úrovni 1 050 000 $, čo je v prepočte takmer 900 000 €. Konkrétne ide o model s označením „RM 27-04“, ktorým obe strany oslavujú okrúhle 10. výročie vzájomnej spolupráce a musíme uznať, že trafili do čierneho.  

Rafael Nadal počas štvťfiinále mužskej dvojhry na turnaji Roland Garros v Paríži

Rafael Nadal nosí na zápästí počas tohtoročného Roland Garros hodinky za takmer 900 000 eur
Zdroj: AP Photo / Alessandrra Tarantino

Tieto švajčiarské krásky sú podľa Highsnobiety ľahšie ako pierko a ich hmotnosť sa pohybuje len okolo 30 gramov, vrátane remienka. Španielskému matadorovi tak pri pohybe na kurte vôbec neprekážajú a môže sa plne sústrediť na svoju hru a jednotlivé údery. Z oboch strán hodiniek vidieť detailný skelet, v rámci ktorého dizajnéri zakomponovali aj napodobeninu rakety. 

V rámci limitovanej edície bude vyrobených len 50 kusov a už teraz je jasné, že v zbierkach zberateľov modelov Richard Mille si nájdu svoje miesto, a to aj napriek sumu rovnajúcej sa najlukratívnejším bratislavským nehnuteľnostiam. Ak by sme mali v stručnosti opísať daný model, použili by sme prirovnanie, že ide o Bugatti Veyron medzi hodinkami.  

Späť
Zdieľať
Diskusia