Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2020, 15:35
Čas čítania 1:05
Viktor Kniš

Separ a Emma Drobná o láskach na jednu noc: Chcem ťa ťahať za vlasy na hoteli, v sprchovom kúte, na gauči aj v posteli

HUDBA EMMA DROBNÁ SEPAR
Uložiť Uložené

Speváčka Emma Drobná vydáva nový album aj so skladbou, na ktorej hosťuje raper Separ.

Emma Drobná predstavuje nový album Better Like This, ktorý sa síce nesie v popových zahraničných tónoch, fanúšikov slovenskej tvorby a obzvlášť rapu poteší aj prítomnosť Separa na skladbe s príznačným názvom Stratím sa ti ráno. Obaja v textoch opísali svoju perspektívu lásky na jednu noc a jediné, čo výsledku chýba, je aj spoločný klip.

Zatiaľ si môžeš projekt vypočuť na streamovacích službách a objednať originál na Ruka Hore. Album vznikal v priebehu dvoch rokov v spolupráci s osvedčeným spoluautorským a producentským tímom - Adrian Líška, Peter Graus a Tomáš Zubák.

Odporúčané
Separ, Gleb aj Kali rušia a presúvajú svoje turné kvôli novým opatreniam. Reagujú aj Dalyb a Dame Separ, Gleb aj Kali rušia a presúvajú svoje turné kvôli novým opatreniam. Reagujú aj Dalyb a Dame 13. septembra 2020, 9:39

 „Lepšie je to takto! Mám pocit, že nový album ma vystihuje omnoho viac ako osobu aj ako speváčku, lebo všetko v mojom súčasnom živote je lepšie, ako kedykoľvek predtým,“ vysvetľuje Emma názov albumu a dodáva: „Aj pieseň s názvom Better Like This, ktorá sa objavuje na albume, patrí medzi moje najobľúbenejšie. A skratka názvu BLT označuje známy sendvič. Prišlo mi to veľmi originálne a vtipné, spojiť to s titulom môjho druhého štúdiového albumu,“ čím vysvetlila, prečo je na obale vyfotená so sendvičom.

Domov
Zdieľať
Diskusia