Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2020, 17:13
Čas čítania 2:12
Marián Mauik Biel

Mobilný operátor Radosť oficiálne spustil prevádzku. Sľubuje nekonečné minúty aj dáta za rekordne nízku sumu

TECH O2 ORANGE
Uložiť Uložené

Virtuálny operátor využíva sieť O2 a hoci má pár obmedzení, stále ide o raritnú ponuku na slovenskom trhu

Len začiatkom septembra spustil virtuálny operátor Radosť teasingovú kampaň na nové služby s tým, že ich spustí v priebehu októbra. Nakoniec sa poponáhľal a nevšedne lákavú ponuku si môžeš aktivovať už dnes. Hoci má v portfóliu aj Nekonečnú Radosť, nejaké háčiky tam sú.

Odporúčané
Cenová revolúcia: 20 eur mesačne za neobmedzené dáta? Od októbra realita aj na Slovensku Cenová revolúcia: 20 eur mesačne za neobmedzené dáta? Od októbra realita aj na Slovensku 9. septembra 2020, 17:08

Radosť sa označuje za digitálneho operátora. To znamená, že nemá žiadne pobočky a všetko treba vybaviť cez mobilnú aplikáciu.

Aplikácia pre zariadenia so systémom Android by mala byť k dispozícii v priebehu pár hodín, verzia pre iOS čaká na schválenie a mali by sme sa jej dočkať v najbližších dňoch. Všetko funguje podobne ako pri digitálnych bankách ako Revolut a iných.

Stačí odfotografovať občiansky preukaz a svoju tvár, zadať poštovú adresu a pridať platobnú kartu. V reklame tvrdia, že všetko vybavíš z gauča. SIM kartu ti prinesie kuriér domov. Cez aplikáciu sa tiež dá požiadať o prenos čísla od iného operátora či vybrať si jeden z balíkov služieb. Skontroluješ si tam aj spotrebu minút a dát. 

V ponuke sú 3 balíky. Malá Radosť stojí 5 eur na 30 dní a v cene je 100 jednotiek (100 minút alebo SMS) a 2 GB dát.

Veľká Radosť stojí 10 eur na 30 dní a dostaneš za to 200 jednotiek na hovory alebo správy a k tomu 8 GB dát.

Nekonečná Radosť s neobmedzenými hovormi, správami a dokonca aj dátami stojí na 30 dní 20 eur. To je momentálne papierovo najvýhodnejšia ponuka na slovenskom trhu.

Nový operátor Radosť je oficiálne spustený. Sľubuje nekonečné minúty aj dáta za rekordnú sumu
Zdroj: Radosť

Aký je v tom háčik

Pri všetkých troch balíkoch sa dáta prenášajú (download aj upload) maximálnou rýchlosťou do 10 Mbps. To by mohlo na bežné používanie stačiť. Technické maximá všetkých ostatných slovenských operátorov sú však násobne vyššie. Dátovo náročnejšie úlohy ako streamovanie videa bez obmedzení môže byť problémom.

Domov
Zdieľať
Diskusia