IT-čkár s vášnou k umeniu zložil tím kuchárov, ktorí pôsobili v michelinských reštauráciách po celom svete a rozhodol sa investovať do prevádzky aj napriek momentálnej kríze.
Bol si sa už najesť v SeeU? Nová reštaurácia blízko centra Bratislavy ponúka tradičné jedlá na moderný spôsob. Takže je dosť možné, že ak prídeš na guláš, nedostaneš ho na tanieri tak, ako by si si predstavoval, ale o niečo luxusnejšie.
Jeden z majiteľov SeeU, Lukáš, nás privítal v podniku, ktorý bol jeho snom. IT-čkár s vášňou k umeniu vytvoril dizajn celého podniku, zložil tím kuchárov, ktorí pôsobili v michelinských reštauráciách po celom svete a rozhodol sa investovať do prevádzky aj napriek momentálnej kríze.
Kde sa vzalo SeeU?
Ja som predtým v gastre nikdy nerobil, no precestoval som takmer celý svet a vyhľadával som michelinské reštaurácie a top hotely, je to taká moja záľuba. Raz som si povedal, že si otvorím reštauráciu. Hľadal som na Slovensku niečo, čo by bolo obdobné tomu, čo som našiel vo svete, no veľmi som nepochodil.
Na Slovensku chýba michelinská reštaurácia, čo je škoda.
Čo je teda primárne vašou prácou, keď ste sa doteraz nevenovali gastru?
Mám IT firmu, čiže úplne iný sektor. No pohrával som sa s myšlienkou otvoriť reštauráciu s modernou kuchyňou, tak sme spoločne s mojimi dvoma parťákmi dali dokopy peniaze a išli do toho.
Bolo tam aj nejaké prepojenie medzi prácou v IT sektore a gastronómiou?
Čo sa dozvieš po odomknutí?
- Aké bolo prepojenie medzi prácou v IT a gastronómiou
- Aká je zatiaľ spätná väzba od zákazníkov
- Aké špeciálne jedlá nájdeš v ponuke reštaurácie
- Či podnik nejako zasiahla pandémia koronavírusu