Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2020 o 17:04
Čas čítania 0:43
Richard Balog

IKEA spája sily s Legom a vydáva úložné boxy, ktoré naučia deti poriadku zábavnou formou

IKEA spája sily s Legom a vydáva úložné boxy, ktoré naučia deti poriadku zábavnou formou
Zdroj: IKEA
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Novinka nesie názov Bygglek a na pulty predajní sa dostane už 1. októbra tohto roku.

Obľúbený výrobca nábytkov a interiérových doplnkov s ikonickým modro-žltým logom opäťovne prekvapuje. IKEA len pár týždňov po predstavení svojej prvej kolekcie oblečenia totiž predstavuje spoluprácu s Legom. Dielo dostáva jednoduchý názov „Bygglek“ a v podstate predstavuje úložný systém, ktorý by mal rodičom pomôcť s vedením detí k poriadkumilovnosti zaujímavou a hravou formou.  

Odporúčané
Husté lesy za chrbtom a bývanie v retro-štýle, keď potrebuješ únik z ruchu veľkomesta   Husté lesy za chrbtom a bývanie v retro-štýle, keď potrebuješ únik z ruchu veľkomesta 29. augusta 2020 o 13:20

Sada určená pre ratolesti od 3 rokov pozostáva z väčších a menších krabíc, ktoré sú pokryté plochou na stavanie kociek. Cieľom dizajnérov z oboch táborov bolo priniesť hravosť a viac zábavy do našich životov, v ktorých hrá upratovanie dôležitú úlohu. Taktiež si myslia, že spoločnou tvorbou vzniká vyvážený súlad medzi organizovanosťou dospelých a vnímaním tvorivej hry deťmi.

Táto kolekcia s typickým škandinávskym rukopisom môže byť zároveň použitá s ktorýmikoľvek existujúcimi dielmi Lego, čo poskytuje široké spektrum využitia a fantázií sa tak medze rozhodne klásť nebudú. Jednotlivé krabice sa pritom dajú na seba naskladať a uzatvoriť, vďaka čomu nezaberú veľa miesta a človek ich ľahko uskladní. 

Na pulty predajní po celom svete sa táto podarená novinka dostane už 1. októbra tohto roku so zatiaľ neznámou cenovkou. Už teraz avšak vieme s istosťou povedať, že bude úspešná... 

Domov
Zdieľať
Diskusia