Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2020, 21:32
Čas čítania 0:37
Adam Novosad

70 dní v autobuse. Cestovka ponúka šialený zájazd, počas ktorého prejdeš 20-tisíc kilometrov

NEWS LONDÝN
Uložiť Uložené

Ambiciózny plán počíta s prekonaním 18 rôznych krajín.

Množstvo ľudí by sa nedalo nahovoriť ani len na výlet autobusom zo Slovenska do niektorej z dovolenkových destinácií ako Chorvátsko či Bulharsko. Indická cestovná kancelária Adventures Overland chce ľudí nahovoriť na zájazd, ktorý trvá 70 dní.

Na ceste dlhej 20-tisíc kilometrov by si mohol precestovať z indického Nai Dillí krížom cez Áziu a Európu až do britského Londýna, píše CNN.

Odporúčané
Teroristu z Nového Zélandu, ktorý zavraždil 51 ľudí v mešite, odsúdili na doživotný trest za mrežami Teroristu z Nového Zélandu, ktorý zavraždil 51 ľudí v mešite, odsúdili na doživotný trest za mrežami 27. augusta 2020, 7:35

Ambiciózny plán počíta s prekonaním 18 rôznych krajín, vďaka čomu budú mať účastníci zájazdu šancu prejsť sa po Veľkom čínskom múre, navštíviť Mjanmarsko, ale aj mestá ako Moskva, Praha či Brusel. Na žiadnom úseku však nebudeš mať možnosť prestúpiť z autobusu do lietadla či auta.

Autobusom z indického Naí Dillí do Londýnaza 70 dní. Cestovná kancelária láka na zájazd dlhý 20-tisíc kilometrov
Zdroj: Adventures Overland

Cestovná kancelária sľubuje, že na cestu bude pripravený luxusný prerobený autobus s kapacitou 20 pasažierov. Myšlienka na cestu z Nai Dillí do Londýna pritom vznikla tak, že sa zakladatelia Adventures Overland nechali inšpirovať zájazdmi hippie komunity z 50. a 60. rokov.

Zakladatelia cestovnej kancelárie Tushar Agarwal a Sanjay Madan v minulosti zorganizovali cestu po podobnej trase, ale účastníci využívali vlastné automobily v dlhom konvoji.  

Domov
Zdieľať
Diskusia