Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2020 o 15:47
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Vďaka takým ako ty vravia, že rap je primitívny, odkazuje Gleb slabým interpretom v novom videoklipe

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Glebove EP Leto v kufri už môžeš niekoľko dní rotovať na streamovacích službách, a tak prichádza ideálny čas na ďalší videloklip, ktorý si môžeš rapovať spoločne s Big Boyom.

Glebov najnovší projekt Leto v kufri je oficiálne vonku, už niekoľko dní je k dispozícii na streamovacích službách a stále si ho môžeš zakúpiť v predaji na Ruka hore ako zberateľský originál.

Teraz sme sa dočkali aj ďalšieho videoklipu a keďže už určite poznáš texty naspamäť, Zešlach Crunk si užiješ ešte o niečo viac. Gleb síce povedal, že nemá rád letné tracky, v tomto prípade však práve track s toutou náladou vyšiel z jeho pera prirodzene a my tak máme favorita v kategórii hit do teplého počasia. 

Gleb ešte stihne v auguste aj release párty, ktorá sa bude konať už 21.8. – tento piatok v parku Svoradova. V septembri si bude musieť dať pauzu od koncertov presne tak, ako aj všetci ostatní jeho kolegovia kvôli koronavírusovým opatreniam, následne budú všetci dúfať, že sa budú mať možnosť rozbiť na Glebovych koncertoch počas jesene. 

Odporúčané
Yaksha o Tekashim: V roku 2021 je naplánovaná jeho európska tour (Rozhovor) Yaksha o Tekashim: V roku 2021 je naplánovaná jeho európska tour (Rozhovor) 3. augusta 2020 o 14:41

O klip sa tentokrát postaral Džagy, ktorý je dvorným videomakerom pre chalanov z F*CK THEM. Práve členov vydavateľstva vrátane Haha Crew či Mefeka máme možnosť v klipe vidieť. Okrem nich nechýba napríklad Fobia Kid alebo Porsche boy, ktorí však majú vlastné zoskupenia, len k nim má Gleb prirodzene blízko. Na beate Komander, viac už v samotnom klipe. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia