Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2020, 14:29
Čas čítania 0:55
Adam Novosad

Spitému Slovákovi štát zhabal auto a do smrti mu zakázal šoférovať. Nepoučil sa ani napriek tomu, že jazdiť nemohol

NEWS ALKOHOL
Uložiť Uložené

Previnilec prišiel o vodičský preukaz aj o auto.

Nedal si povedať. Policajná hliadka zastavila v pondelok 39-ročného vodiča z okresu Michalovce, z ktorého sa rýchlo vykľula „známa firma". Vo svojom vozidle značky Opel sedel aj napriek tomu, že mal platný trest, na základe ktorého nemohol šoférovať po dobu troch rokov.

V minulosti sa už dopustil viacerých priestupkov, ale aj tak si sadol za volant bez vodičáku a pod vplyvom alkoholu. Dychová skúška ukázala 1,25 promile a keď si policajti meno muža vylustrovali a objavili uložený trest, v prípade nastal rýchly spád. 

 

OPITÝ VODIČ: ŠTÁT MU ZHABAL AUTO A DO SMRTI SI UŽ NEMÔŽE SADNÚŤ ZA VOLANT V pondelok dopoludnia viedol 39-ročný muž z...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Thursday, August 6, 2020

Aj keď policajti muža chytili len v pondelok a obvinili ho z prečinov marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, už v stredu sedel chlapík na súde. Ten ho rovno uznal vinným a odsúdil ho na 8 mesiacov väzenia, avšak tomu sa môže vyhnúť, ak v nasledujúcich 30 mesiacoch zvládne podmienečný trest.

Odporúčané
Opitá 19-ročná Slovenka jazdila na Zemplínskej Šírave s uterákom na čelnom skle Opitá 19-ročná Slovenka jazdila na Zemplínskej Šírave s uterákom na čelnom skle 3. augusta 2020, 21:48

Súd sa s opakovaným previnilcom nemaznal. Okrem odňatia slobody mu uložil aj trest zákazu viesť motorové vozidlá všetkých druhov na doživotie, a tak si chlapík z okresu Michalovce už do auta nebude môcť sadnúť vôbec, inak by skončil natvrdo v base. Ba čo viac, súd ho potrestal aj prepadnutím veci, a tak prišiel aj o Opel, na ktorom ho policajti chytili.

Domov
Zdieľať
Diskusia