Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2020, 11:13
Čas čítania 0:22
Daniel Mikolášik

MAPA: Odtiaľto pochádza 45 nových prípadov nakazených koronavírusom. Dominuje Bratislava

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Najviac nových prípadov je v hlavnom meste.

Na Slovensku za posledných 24 hodín pribudlo až 45 nových prípadov nakazených koronavírusom. Laboratóriá otestovali spolu 2 884 vzoriek. Celkovo tak Slovensko od vypuknutia pandémie eviduje 2 337 nakazených.

Odporúčané
Na Slovensku pribudlo až 45 ľudí nakazených koronavírusom Na Slovensku pribudlo až 45 ľudí nakazených koronavírusom 1. augusta 2020, 9:31

Podľa informácií z Národného centra zdravotníckych informácií z celkového počtu nových nakazených pochádza väčšina prípadov z oblasti západného Slovenska. Dominujú najmä Bratislavský, Trnavský kraj a Trenčianský kraj.

Najviac nových prípadov pochádzajú z okresov Bratislava (13), Bánovce nad Bebravou (8) a Galanta (7). Troch nových nakazených evidujú v okresoch Trenčín a Nové Mesto nad Váhom, dva pozitívne testy mali v okresoch Martin, Prievidza a Žilina a jeden nový prípad pribudol v okresoch Banská Bystrica, Humenné, Prešov, Senec a Zvolen.

Domov
Zdieľať
Diskusia