Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. júla 2020, 13:44
Čas čítania 0:44
Adam Novosad

Kim Kardashian okomentovala bipolárnu poruchu Kanyeho Westa. Je komplikovaný génius, ktorý si občas nechce nechať pomôcť

NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kim Kardashian požiadala verejnosť o empatiu a súcit.

Kanye West v uplynulých dňoch na Twitteri napísal, že sa v minulosti pokúšal rozviesť so svojou manželkou Kim Kardashian a jej matku opísal ako rasistku.

Tieto správy síce boli neskôr zmazané, avšak samotná Kim mala pocit, že by sa k súčasnej situácii mala vyjadriť aj ona. Kanye sa snaží kandidovať vo voľbách na amerického prezidenta a tlak verejnosti je preto neúprosný, píše BBC.

Odporúčané
Kanye West tvrdí, že sa roky pokúša o rozvod s Kim Kardashian a jej matka je rasistka Kanye West tvrdí, že sa roky pokúša o rozvod s Kim Kardashian a jej matka je rasistka 22. júla 2020, 19:17

Kim na sociálnej sieti napísala, že bipolárna porucha jej manžela nie je žiadnym tajomstvom. „Každý, kto túto poruchu má, alebo v živote má niekoho, kto ňou trpí, vie, ako neuveriteľne komplikovaná a bolestivá je na pochopenie,“ pokračovala.

Kanye je podľa nej príkladom skvelého, ale komplikovaného človeka, ktorého slová občas nekorešpondujú s jeho úmyslami.

Domov
Zdieľať
Diskusia