Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2020, 19:17
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Kanye West tvrdí, že sa roky pokúša o rozvod s Kim Kardashian a jej matka je rasistka

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West aktuálne prežíva psychicky náročné obdobie, čo sa prejavilo už aj na sociálnych sieťach.

Kanye West v posledných desiatkach hodín na Twitteri predvádza nevysvetliteľné teátro, ktoré sa dá vysvetliť len veľmi ťažko.

Sériu príspevkov už síce stihol vymazať, fanúšikovia si však mohli prečítať, ako sa už chcel rozviesť s Kim Kardashian, pričom dôvodom malo byť stretnutie s Meek Millom v roku 2018, informujú Sky News. Konkrétne išlo o stretnutie pracovného charakteru v New Yorku, ktoré sa týkali väzenskej reformy v Spojených štátoch. Snaha o rozvod podľa všetkého pokračuje aj v súčasnosti. 

„Meek je môj kamoš a je slušný. Kim bola úplne mimo. Mám hodnotu 5 miliárd dolárov a vďaka Ježišovi ešte oveľa viac. (...) Kris (matka Kim Kardashian pozn. red.) a Kim sa vyjadrujú bez môjho schválenia. To by manželka robiť nemala, je to belošská nadradenosť," napísal Yeezus.

Tweety venoval aj viere, dokonca prezradil, že nechcel, aby sa narodila jeho dcéra North. V príspevkoch sa na sociálnej sieti v zápale nazval budúcim prezidentom USA.

Odporúčané
Kanye West opäť kandiduje? Zvolal predvolebný míting, rozplakal sa tam a sľúbil legalizáciu marihuany Kanye West opäť kandiduje? Zvolal predvolebný míting, rozplakal sa tam a sľúbil legalizáciu marihuany 20. júla 2020, 15:52

Kanye West podľa dostupných informácií trpí bipolárnou poruchou a pod dohľadom odborníkov musí brať lieky. Vo svojich Tweetoch písal aj o tom, že sa jeho blízki snažili zavolať k nemu odborníkov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#kanyewest has been trying to divorce #kimkardashian because of an incident with #MeekMill and #LilBaby is his fav rapper

Príspevok, ktorý zdieľa Plugged Soundz (@pluggedsoundztv),

Domov
Zdieľať
Diskusia