Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2020, 23:12
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Liverpool sa stáva majstrom anglickej Premier League

ŠPORT PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

„The Reds“ vďaka dnešnej prehre Manchestru City s Chelsea získali v predstihu ligový titul.

FC Liverpool a jeho fanúšikovia majú dnes večer poriadny dôvod na radosť. Vďaka dnešnej prehre ich tabuľkovo najbližšieho prenasledovateľa Manchestru City získali v predstihu ligový titul. Je rozhodnuté. „The Reds“ sa stávajú majstrami Premier League po tridsiatich rokoch.

Odporúčané
Všetci sa Liverpoolu smiali, že nedokáže vyhrať ligový titul. Zaúradoval The Klopp Effect a Reds sú nezničiteľní Všetci sa Liverpoolu smiali, že nedokáže vyhrať ligový titul. Zaúradoval The Klopp Effect a Reds sú nezničiteľní 14. februára 2020, 14:26

Zverencom Jürgena Kloppa sa po koronavírusovej prestávke a následnom obnovení anglickej ligy podarilo najprv v nedeľu remizovať v mestskom derby s Evertonom a včera dokonca poraziť Crystal Palace s výsledkom 4:0. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Liverpool Football Club (@liverpoolfc),

Keďže však Manchester City dnes večer nedokázal zdolať londýnsku Chelsea na jej ihrisku Stamford Bridge a prehrali s výsledkom 2:1 pre domácich, Liverpool sa môže tešiť z majstrovského titulu, ktorý je však v tomto prípade viac ako zaslúžený.

O góly z radov Chelsea sa dnes postaral Američan Christian Pulisic v 36. minúte a penaltu v 78. minúte premenil Brazílčan Willian. Z „The Citizens“ sa podarilo skórovať v 55. minúte šikovnému Belgičanovi Kevinovi De Bruynemu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Chelsea FC (@chelseafc),

Domov
Zdieľať
Diskusia