Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2020, 11:32
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Ego vydáva druhý sólový album. Ako sa bude volať, kto na ňom hosťuje a čo o ňom vieme?

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Aj keď nám to člen Kontrafaktu naznačoval už dlhšie, teraz aj oficiálne potvrdil, že skutočne vydáva druhé sólo. Predobjednávky spúšťa dnes, oficiálne sa dostane medzi fanúšikov o pár týždňov.

Egov nový album s názvom Egotron sa k fanúšikom dostane už o pár týždňov, už dnes si ho budeš môcť predobjednať, vydá totiž aj prvý videoklip, ktorý natáčal v Prahe. Prečo zvolil tento názov? „Lebo fachčím, jak mašina,“ odpovedá v krátkosti. Člen Kontrafaktu v decembri v našom rozhovore povedal, že by dnes považoval za trochu kontroverzné, keby vydal projekt bez nadávok, dnes už vieme, že sa skutočne vydal touto cestou. 

Dočkali sme sa však oveľa viac informácií. Hosťovať na ňom okrem Rytmusa a Haha Crew bude napríklad Ben Cristovao, ale aj Gleb. Najväčším prekvapením bude účasť Moma, pravdou však zostáva, že sa Ego nikdy netajil tým, že jeho poslaním je scénu stmeľovať, nie naopak. S Momom nikdy problém nemal, a tak sa nemáme dôvod veľmi čudovať

Domov
Zdieľať
Diskusia