Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2020, 9:34
Čas čítania 0:24
Daniel Mikolášik

Na Slovensku od včera pribudlo najviac nakazených za posledný mesiac

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Otestovali 806 osôb.

Za včerajší deň sme na Slovensku zo 806 testov zaznamenali až 14 nových prípadov koronavírusu. Za utorok sme pritom evidovali 9 nových prípadov, kvôli čomu sa premiér Igor Matovič vyjadril, že do úvahy pripadá opätovné zavedenie povinnej štátnej karantény.

Odporúčané
V nedeľu už budú obchody otvorené. Vláda a konzílium opäť uvoľňujú opatrenia V nedeľu už budú obchody otvorené. Vláda a konzílium opäť uvoľňujú opatrenia 19. júna 2020, 8:26

Od včera nepribudli žiadne obete na ochorenie COVID-19 a štyri osoby sa z neho vyliečili. Aktuálne je v slovenských nemocniciach 20 hospitalizovaných pacientov na koronavírus. Zo 14 nových prípadov je najviac osôb z Banskobystrického kraja, konkrétne 10. Ostatné potvrdené prípady sú rozdelené medzi Žilinský, Trnavský a Košický kraj.

Najviac nových prípadov je z okresu Revúcej, až 8. Pokračuje Galanta (2), Rimavská Sobota (2), Žilina (1) a Košice – okolie (1). Dokopy bolo na Slovensku testovaných už vykonaných 200 373 testov na koronavírus.

Domov
Zdieľať
Diskusia