Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2020, 10:36
Čas čítania 2:23
Viktor Kniš

DJ EKG bude mať živý koncert na Spišskom hrade: O turné po slovenských hradoch som sa snažil 10 rokov, prispeje to k edukácii

HUDBA
Uložiť Uložené

Slovenský DJ EKG vystúpi 20. júna v rámci svojej série Sunset Boulevard na Spišskom hrade so svojim 5-hodinovým setom.

„Najprv chill, oddych na tráve. Z hradného baríku si vezmeš drink a ako začne zapadať slnko, začnú prvé beaty deep/afro/melodic/ housu a tempa 120 bpm. Potom už len zavrieť oči, pretože tancovanie na hrade z 12. storočia zažijete prvýkrát,“ popisuje slovenský DJ EKG plánovaný priebeh jeho prvého veľkého koncertu po pandémii, ktorý sa uskutoční v areáli Spišského hradu 20. júna

Svetová kríza sa výrazným spôsobom dotkla aj kultúrneho života, jeden z najznámejších slovenských reprezentantov tanečnej hudby sa však vracia vo veľkom štýle a naznačuje, že toto leto ešte bude obrovské, ak ide o párty.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa djekg (@djekg),

Nie je to len event, ale aj rozvoj cestovného ruchu

Aj keď sa to z pohľadu fanúšika môže zdať ako ďalšia bežná hudobná udalosť, pravdou zostáva, že spojiť tento hudobný žáner a vznešené slovenské pamiatky nie je jednoduché. Zodpovední často nemajú dostatok dôvery, o čom vypovedajú aj slová samotného DJa EKG. „Túto víziu som mal už veľmi dlho asi 10 rokov. Riešil som to cez X iných ľudí veľmi dlho, ale až teraz sa to podarilo. Aby mi vedenie hradu dôverovalo, vypracoval som veľmi podrobnú štúdiu o tanečnej hudbe a samotnom projekte Sunset Boulevard,“ prezradil DJ EKG pre Refresher. 

Domov
Zdieľať
Diskusia