Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2020, 13:07
Čas čítania 0:45
Tímea Krauszová

Robert Fico: Zverejnili ste, že bývam v bazéne, tak to vám teda blahoželám

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Na tlačovej konferencii strany Smer-SD si dnes predseda servítku pred ústa nedával.

Na dnešnej tlačovej konferencii reagoval Robert Fico na novelu zákona o voľbe generálneho prokurátora. Spolu s ním sa pred kamery postavilo približne 20 členov strany, chýbal však napríklad Peter Pellegrini. Okrem prokuratúry sa však nevyhol aj osobnejším otázkam. Na tie nereagoval s nadšením.

Odporúčané
Trikrát si zlomil penis, Madonna mu núkala 20 miliónov za dieťa a bol aj bezdomovcom. 10 zaujímavostí o Dennisovi Rodmanovi Trikrát si zlomil penis, Madonna mu núkala 20 miliónov za dieťa a bol aj bezdomovcom. 10 zaujímavostí o Dennisovi Rodmanovi 4. júna 2020, 9:36

Zverejnili ste, že bývam v bazéne

„Tri mesiace ma naháňate a zisťujete, kde bývam, a potom ste zverejnili, že bývam v bazéne. Tak vám teda blahoželám k tomuto stanovisku. Ja som vám dal jasné stanovisko a viac sa k tejto téme nemienim vyjadrovať,“ odpovedal podráždene v súvislosti s kaštieľom vo Vinosadoch. Kto sú známi, ktorí mu tam umožnili rehabilitáciu, neprezradil.

Domov
Zdieľať
Diskusia