Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2020, 16:24
Čas čítania 2:36
Viktor Kniš

Vyhrotený konflikt Timoteja a Hanky sa zo SuperStar preniesol na Instagram, hádajú sa, kto klame

OSOBNOSTI SUPERSTAR
Uložiť Uložené

V nedeľňajšom vysielaní napätie medzi Timotejom a Hankou začalo po tom, čo Lucia Bikárová údajne Hanke povedala, že sa na ňu Tim sťažoval.

Česko - Slovenská SuperStar sa v posledných dieloch mení na reality show. Okrem románikov sa už stihol strhnúť aj konflikt, ktorého hlavní aktéri, Timotej a Hanka, nakoniec postúpili do ďalšieho kola, aj keď ich duet ani náhodou nedopadol podľa predstáv. Porotcovia skonštatovali, že ich spevácky výkon ovplyvnil osobný spor, ktorý sa teraz presunul na Instagram. 

Len pripomíname, že aktuálne vysielané diely SuperStar Markíza predtáčala, nejde teda o bezprostredné reakcie hlavných aktérov, k situácii sa totiž vyjadrujú až s odstupom času. Nie je vylúčené, že ide o marketingovú akciu a umelo vytvorený  spor, je však už na samotných divákoch, aby aktuálne dianie na sociálnych sieťach vyhodnotili. 

Domov
Zdieľať
Diskusia