Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2020, 19:46
Čas čítania 0:29
Daniel Mikolášik

Pozri sa ako zlodej v ochrannom rúšku vošiel do prázdnej Eurovey a vykradol kaviareň. Spôsobil škodu za 2 500 €

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Celú krádež nasnímala bezpečnostná kamera.

V stredu vo večerných hodinách v jednom z bratislavských nákupných centier vyčíňal neznámy zlodej. Jeho kroky smerovali do prevádzky kaviarne, kde sa ulakomil na jej tovar, pričom spôsobil škodu za približne 2 500 eur. Informujú o tom TV Noviny.

„Prípad sme už nahlásili na polícii, ktorá koná. Z kaviarne nám zobrali kávu, čaje, nealko nápoje i drahšie sirupy,“ opísal pre markizácky portál manažér kaviarne Vladimír Kmec.

Odporúčané
Kradli ako cez kopirák: Včerajšia krádež šperkov za 500-tisíc eur v Bory mall pripomína podobnú z roku 2010 v Auparku Kradli ako cez kopirák: Včerajšia krádež šperkov za 500-tisíc eur v Bory mall pripomína podobnú z roku 2010 v Auparku 3. novembra 2019, 12:25

Zlodej sa maskoval ochranným rúškom a slnečnými okuliarmi, čím pri vstupe do nákupného centra Eurovea nevzbudzoval takmer žiadne podozrenie. Pravdepodobne však nepočítal s tým, že ho celý čas sníma priemyselná kamera.

Domov
Zdieľať
Diskusia