Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2020, 19:35
Čas čítania 0:40
Richard Balog

Vyše 200 metrov štvorcových luxusu ukrytých v historickej budove blízko Vltavy. Bývanie z centra Prahy si zamiluješ

Vyše 200 metrov štvorcových luxusu ukrytých v historickej budove blízko Vltavy. Bývanie z centra Prahy si zamiluješ
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Komfort, nadčasové vybavenie a dominanty mesta ako na dlani priamo zo strešnej terasy.

Aktuálna situácia týkajúca sa koronavírusu nám síce zabraňuje spoznávať nové kúty sveta, avšak objavovať architektonické krásy z domáceho prostredia môžeme aj naďalej. Vďaka realitnej kancelárii Svoboda & Williams sa dnes môžeme pozrieť na nehnuteľnosť v samotnom srdci Prahy, ktorá chytí za srdce každého. 

Konkrétne ide o 4-izbový byt s výmerou 220 metrov štvorcových, o ktorého vybavenie sa postarala architektka Ivanka Kowalski. Skúsená odborníčka na interiérový dizajn dokázala vytvoriť nadčasový domov v tlmených tónoch s dokonale zladenými materiálmi. Je situovaný v historickej budove katastrálneho územia Praha 1 - Josefov. 

Odporúčané
Ako si spríjemniť bývanie a neminúť pritom tisíce eur? Siahni po nadčasových doplnkoch    Ako si spríjemniť bývanie a neminúť pritom tisíce eur? Siahni po nadčasových doplnkoch 9. marca 2020, 13:24

Lukratívna lokalita Starého Města a vznešené obytné priestory si vyžadovali istú dávku luxusu, ktorú Ivanka Kowalski do mezonetu vniesla vďaka dubovým podlahám, mramorovej pracovnej doske, talianskému nábytku či dizajnérskemu osvetleniu. Zvolila však vkusný pomer k všade prítomnej moderne. 

Najväčší dojem na nás ale urobili už v krátkom texte spomínané výhľady na dominanty mesta. Tie budúci majitelia uvidia nielen zo strešnej terasy, ale tiež cez veľké francúzske okno umiestnené v obývacej miestnosti. Detailnejšie informácie o tomto bývaní poblíž Vltavy vhodnom aj pre tých najnáročnejších jedincov nájdeš tu.  

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránkach realitnej kancelárie Svoboda & Williams

Domov
Zdieľať
Diskusia