Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 18:00
Čas čítania 0:51
Tina Hamarova

V Pakistane sa v rámci svadby fotí aj prvá noc mladomanželov. Ako to zvládla Slovenka Diana?

PODCASTY PAKISTAN SVADBA
Uložiť Uložené

O tom, ako sa profesionálne fotí v Pakistane svadba sa s Dianou Čermákovou rozprávala vo Všesvet podcaste Tina Hamárová.

Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Dia Čermáková žije sen každého cestovateľa – digitálneho nomáda. Niekoľko mesiacov do roka chodí po svete a na cestovanie si popri tom zarába fotením. Vďaka svojim kontaktom má napríklad vždy kde prespať v tureckej  Cappadocii či Emirátoch.

Naposledy sa takto pracovne dostala do Pakistanu, kde bola fotiť trojdňovú svadbu. Tisíce flitrov, ohňostroje, farebné šaty sárí či ženích, ktorý vlastne vybaví celú svadbu aj bez nevesty. 

„U nich sa ešte fotí aj to, ako prídu do svojej chatky alebo do domu, teda tam, kde nastane tá prvá noc. Lebo tam to ešte je niečo špeciálne, nie ako u nás, že prvá svadobná noc už pomaly nič neznamená,“ vysvetľuje Dia celú agendu svadobnej fotografky na pakistanskom obrade. Do akého momentu sa teda mladomanženia fotia?  Dozvieš sa v podcaste!

Trojdňová oslava, ohňostroje a bollywoodske tance. Slovenka bola fotiť pakistanskú svadbu
Zdroj: Dia Čermáková
V tomto podcaste sa dozvieš:
  • Na akých svadbách sa tancujú hromadné tance ako z bollywoodskych filmov?
  • Čo všetko zo svadobnej noci musí zachytiť fotograf?
  • Ktoré časti Pakistanu sú pre turistov nebezpečné?

Trojdňová oslava, ohňostroje a bollywoodske tance. Slovenka bola fotiť pakistanskú svadbu
Zdroj: Dia Čermáková

Všesvet podcast vychádza každý utorok a prináša zaujímavé rozhovory o všemožných miestach, ľuďoch a všelijakých nápadoch a plánoch, ako spoznať svet. Moderujú ho Tina Hamárová a Naďa Hubočan.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected] alebo [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia