Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2020, 17:46
Čas čítania 0:59
Vl Mi

Na námestí v Košiciach protestovali stovky ľudí proti Kotlebovi. Dav Mazureka posielal do basy

ZAUJÍMAVOSTI ĽSNS MARIAN KOTLEBA PROTEST
Uložiť Uložené

Kotlebovci majú v meste míting.

V Košiciach majú Kotlebovci míting. Okrem ich podporovateľov však prišli stovky ľudí, ktorí proti extrémistickej strane protestujú. Podľa Denníka N je podporovateľov ĽSNS výrazne menej.  Okrem skandovania hesiel proti fašizmu si protestujúci pustili aj rómsku hudbu.

Pri vystúpení Milana Mazureka, bývalého poslanca odsúdeného za extrémistické trestné činy, začal dav skandovať heslo „do basy“, píše denník. 

Odporúčané
Bývalí neonacisti z Bratislavy: Kotleba kráča v stopách Hitlera (Rozhovor) Bývalí neonacisti z Bratislavy: Kotleba kráča v stopách Hitlera (Rozhovor) 12. marca 2019, 19:34

„Veľmi nebolo počuť kotlebovské kecy, lebo jeho odporcovia, teda my, sme vkuse kričali Hanba, Fašisti, Fuj a podobne. V predných radoch bolo veľa Rómov a bolo ich aj dosť počuť,“ vraví Ján, ktorý sa protestu proti kotlebovcom zúčastnil.

Domov
Zdieľať
Diskusia