Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2020, 20:42
Čas čítania 1:04
Matej Krajčovič

Objavil sa prvý obrázok z hry Assassin’s Creed: Ragnarok. Vyzerá však skôr ako vtip

TECH
Uložiť Uložené

Nepodarená fotografia psa objavila na fóre 4Chan.

Hráči na PC, Xbox One a PS4 sa tento rok môžu tešiť aj na ďalšiu hru zo série Assassin's Creed. Titul najčastejšie spomínaný pod názvom Ragnarok je zatiaľ zahalený rúškom tajomstva. 

Gaming Route však informuje, že na sociálnej sieti 4Chan sa teraz objavili prvý obrázok z reálneho gameplayu. 

Vraj sa objavil prvý obrázok z hry Assassin’s Creed Ragnarok. Vyzerá však skôr ako vtip
Vraj sa objavil prvý obrázok z hry Assassin’s Creed Ragnarok. Vyzerá však skôr ako vtip Zdroj: boards.4channel.org

Médiá sa správ chytili, no reálne tento „screenshot“ vyzerá skôr ako vtip. Ide totiž o mimoriadne rozmazanú fotku monitora, ktorý na výreze ani nie je celý.

Únik by sa dal vysvetliť dvomi spôsobmi. Buď ide o nepodarený záber, ktorý autor zachytil v snahe byť naozaj nenápadný, alebo za obrázkom stojí priamo marketingové oddelenie Ubisoftu. Tím ho možno zmršil zámerne, aby sa stal viac virálnym a upútal väčšiu pozornosť. 

4Chan post ďalej tvrdí, že hra bude oficiálne predstavená 12. februára na tlačovke Sony s tým, že do predaja príde okolo októbra. 

Odporúčané
Assassin's Creed: Unity si môžeš stiahnuť úplne zadarmo na počesť katedrály Notre-Dame, oznámil Ubisoft Assassin's Creed: Unity si môžeš stiahnuť úplne zadarmo na počesť katedrály Notre-Dame, oznámil Ubisoft 17. apríla 2019, 19:46

Fotografia má pochádzať z jedného veľmi skorých zostavení hry a zobrazovať ženskú postavu menom Jora v hlavnej úlohe. Nie je jasné, či budú na výber aj iní hrdinovia. Mapa má byť opäť naozaj obrovská a zahŕňať minimálne Anglicko a celú Škandináviu. 

Hrateľnosť by mala byť podobná ako v prípade predchádzajúcich hier Assassin’s Creed: Odyssey a Assassin’s Creed: Origins, na vývoji totiž podľa informácii neznámeho používateľa pracuje rovnaký tím.  

Už sa však objavili aj špekulácie, že názov Ragnarok nie je finálnym a hra v skutočnosti dostane iné meno. 

Domov
Zdieľať
Diskusia