Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2019, 19:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Assassin's Creed: Unity si môžeš stiahnuť úplne zadarmo na počesť katedrály Notre-Dame, oznámil Ubisoft

TECH
Uložiť Uložené

Spoločnosť zároveň prispeje na opravu stovky tisíc eur.

Keď spoločnosť Ubisoft pred piatimi rokmi zverejnila zábery z hry Assassin’s Creed: Unity, grafika fanúšikov ohromila. V hre nájdeš Paríž, v ktorom samozrejme nemôže chýbať do detailov prepracovaná katedrála Notre-Dame.

Ako sme ťa informovali včera, grafička Carolinou Miousse dlhý čas pracovala na virtuálnej verzii katedrály a napokon ju s pomocou architektov a vývojárov pretransformovala na takmer milimetrovú identickú verziu priamo v hre.

Odporúčané
Zhorený Notre-Dame môže pomôcť obnoviť Assassin's Creed: Unity. V legendárnej hre je katedrála vyobrazená do posledného detailu Zhorený Notre-Dame môže pomôcť obnoviť Assassin's Creed: Unity. V legendárnej hre je katedrála vyobrazená do posledného detailu 16. apríla 2019, 21:29

Táto dokumentácia by mohla byť nápomocná pri budúcej rekonštrukcii a oprave katedrály, čo si všimol samotný Ubisoft a dnes oznámil, že pripojí ruku k dielu a do finančnej zbierky prispeje 500-tisíc eur.

Ba čo viac, na počesť poškodenej pamiatky uvoľnil celú hru Assassin’s Creed: Unity, a tak si ju teraz môžeš na počítači stiahnuť zadarmo. Ubisoft tým chce docieliť, aby mal každý možnosť aspoň virtuálne navštíviť jednu z najdôležitejších katedrál sveta, ktorá bude verejnosti v skutočnom svete najbližší čas nedostupná.


Domov
Zdieľať
Diskusia