Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2020 o 15:22
Čas čítania 0:33
Vl Mi

RTVS odvysiela vlastný seriál s detskou detektívkou Emkou. Bude s kamarátmi pátrať po envirozločincoch

ZAUJÍMAVOSTI RTVS
Uložiť Uložené

V každej časti sa Emka a jej kamaráti Filip, Adam a robot Viktor budú zaoberať poškodzovaním prírody.

Enviromentálne problémy nie sú očividne cudzie ani verejnoprávnej RTVS. V nedeľu ráno o 9:20 odvysielajú prvý diel seriálu s názvom Detektívka Emka a kamaráti pátrači. Budú v ňom riešiť prípady z prostredia envirokriminality a enviroprevencie. Pri pátraní sa deti stretnú s policajtmi, hasičmi, záchranármi a s civilnou ochranou.

Odporúčané
Všetkých 18 hercov nominovaných na BAFTA Film Awards 2020 je bielej pleti Všetkých 18 hercov nominovaných na BAFTA Film Awards 2020 je bielej pleti 8. januára 2020 o 10:12

Dokopy má televízia prichystaných 10 dielov. V každej časti sa Emka a jej kamaráti Filip, Adam a robot Viktor budú zaoberať poškodzovaním prírody, napríklad porušovaním ochrany vôd, nelegálnym obchodom s ohrozenými druhmi živočíchov i nepovoleným výrubom stromov.

„Títo špecialisti dovolia mladým pátračom nahliadnuť do zákulisia ich práce a naučia ich pozerať sa na ňu inak, ako to vidia v televíznych správach,“ priblížila PR manažérka RTVS Silvia Turnerová.

V prvej epizóde sa Emka na čele s kamarátmi bude snažiť vystopovať deti, ktoré v lese založili požiar. V pokračovaní sa o týždeň zasa vydajú po stopách zlodejov orchideí.

RTVS v nedeľu odvysiela ich seriál s detskými detektívmi. Budú zaoberať poškodzovaním prírody
RTVS v nedeľu odvysiela ich seriál s detskými detektívmi. Budú zaoberať poškodzovaním prírody Zdroj: RTVS
Domov
Zdieľať
Diskusia