Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2020, 10:12
Čas čítania 0:59
Vl Mi

Všetkých 18 hercov nominovaných na BAFTA Film Awards 2020 je bielej pleti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Šéfovia BAFTA priznali, že je tento rok nedostatok „rôznorodosti“.

Tento rok je v štyroch kategóriách hercov a herečiek ocenenia BAFTA (Britská akadémia filmového a televízneho umenia) nominovaných 18 ľudí a všetci sú belosi. Marc Samuelson, predseda filmového výboru, uznal nedostatok rozmanitosti v tohtoročných nomináciách, informuje CNN.

Odporúčané
Joaquin Phoenix je vďaka Jokerovi najlepším hercom. V ďakovnej reči nadával a prosil kolegov, aby nelietali súkromnými lietadlami Joaquin Phoenix je vďaka Jokerovi najlepším hercom. V ďakovnej reči nadával a prosil kolegov, aby nelietali súkromnými lietadlami 6. januára 2020, 11:36

„Všetci si uvedomujú, že v štyroch nomináciách sú všetci bieli, je to poburujúce, že nevieme v tomto biznise urobiť niečo, aby sa to zmenilo. Všetko, čo môžeme urobiť, je povzbudiť, postrčiť a inšpirovať a snažiť sa pomôcť ľuďom zdola,“ povedal Samuelson.

Domov
Zdieľať
Diskusia