Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2020, 11:36
Čas čítania 1:02
Dominik Vetrák

Joaquin Phoenix je vďaka Jokerovi najlepším hercom. V ďakovnej reči nadával a prosil kolegov, aby nelietali súkromnými lietadlami

FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX
Uložiť Uložené

Phoenix poďakoval organizátorom za vegánske menu a zotrel svojich hollywoodskych kolegov.

Joker od režiséra Todda Phillipsa bodoval na tohoročných Zlatých glóbusoch. Okrem sošky pre Joaquina Phoenixa za jeho geniálny herecký výkon získala víťazstvo aj Hildur Guðnadóttir. Stala sa prvou sólovou skladateľkou, ktorá vyhrala Zlatý glóbus za soundtrack. Keď si však cenu preberal Phoenix, nedržal si servítku pred ústami. Najprv poďakoval Asociácii hollywoodskej zahraničnej tlače za vegánske menu, následne svojim hereckým kolegom či režisérovi. 

„Drahí kolegovia a nominovaní. Všetci vieme, že medzi nami nie je žiadna súťaž. Túto show vytvorili preto, aby mohli predávať reklamy na svoje seriály. Inšpirovali ste ma, som váš študent. Nedokážem pochopiť, ako ste mohli tento rok urobiť toľko krásnej a jedinečnej práce. Viem, že to veľa ľudí hovorieva, ale som poctený byť na rovnakom zozname, ako vy.“

Celá, necenzurovaná verzia jeho ďakovnej reči

 

Phoenixova reč pôsobila miestami zmätočne, no rozprával od srdca a vecne. Pri pohľade do očí svojej dlhoročnej partnerky Rooney Mara jej ani nedokázal plnohodnotne poďakovať. Phoenix sa potom venoval aj klimatickým zmenám a aktuálnym udalostiam v Austrálii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia