Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2020, 13:39
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Britská komička si uťahuje z Grety Thunberg: Mala by robiť veci pre 16-ročné – popíjať víno a zažívať prvé sexuálne skúsenosti

OSOBNOSTI GRETA THUNBERGOVÁ
Uložiť Uložené

Používatelia Twitteru označujú britskú stand-up komičku za nechutnú, jej silvestrovský vtip sa okamžite stal terčom kritiky.

Stand-up komici zažili na Slovensku v roku 2019 veľký rozmach a preslávili sa aj vďaka tvrdému humoru, ktorý často nepozná hranice. Práve preto mnohí tento žáner aj odsudzujú, ešte nikdy sa však lokálni reprezentanti nestretli s takou kritikou, ako tomu býva v zahraničí. Dôkazom je aj britská komička Rosie Jones, ktorá si vo svojom nedávnom vystúpení neodpustila niekoľko vtipov smerom k populárnej ekologickej aktivistke Grete Thunberg

Najprv 16-ročnú Švédku síce pochválila za to, čo pre planétu robí, následne však poukázala na jej vek a skutočnosť, že by mala radšej robiť veci, ktoré sú pre dievčatá v jej veku príznačné. „She should be doing two things: drinking Lambrini and getting fingered,” povedala v show The Last Leg na Channel 4.

Domov
Zdieľať
Diskusia