Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2019, 11:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aká krajina, taký Grinch: Slováci si hromadne uťahujú z Aleny Zsuzsovej obžalovanej z objednávky vraždy. Toto sú najlepšie výtvory

NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Vybrali sme niekoľko meme obrázkov v súvislosti so včerajším začiatkom megaprocesu s obžalovanými z vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Samozrejme, ani tieto výtvory by nemali zľahčovať skutok, ktorého sa údajne obžalovaní dopustili.

Vo štvrtok Senát Špecializovaného trestného súdu na čele so sudkyňou Ruženou Sabovou prijal obžalobu proti dvom objednávateľom a dvom vykonávateľom dvojnásobnej úkladnej vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

Obžalovanými objednávateľmi sú Marian Kočner, ktorý je obvinený aj z ďalšej ekonomickej trestnej činnosti a Alena Zsuzsová – tá má údajne prsty aj v ďalšej vražde. Obžalovanými vykonávateľmi sú šofér Tomáš Szabó a strelec Miroslav Marček.

Odporúčané
Boli sme na prvom súde s Kočnerom a Zsuzsovou. Obžalovaným úsmev z tváre nezmizol Boli sme na prvom súde s Kočnerom a Zsuzsovou. Obžalovaným úsmev z tváre nezmizol 19. decembra 2019, 15:34

Na včerajšom pojednávaní sme po dlhšej dobe mohli vidieť aj tváre tých, ktorí sa mali na ohavnom čine podieľať. Prvýkrát fotografi zachytili tvár Aleny Zsuzsovej. Tá sa doteraz skrývala za svoje dlhé vlasy, prípadne cudzie fotografie, ktoré posielala aj bývalému podpredsedovi parlamentu Martinovi Glváčovi alias Maznákovi. 

Ľudová tvorivosť v prípade týchto medializovaných prípadoch nemá hranice, a preto sme pripravili výber tých najvtipnejších obrázkov, ktoré nás úprimne pobavili.

Upozorňujeme, že ani meme obrázky by nemali zľahčovať ohavný skutok, ktorého sa mali obžalovaní dopustiť. Platí, že ich čaká spravodlivý súdny proces, na základe ktorého sa rozhodne, či a v akom rozsahu sú vinní. Všetkým v súčasnosti hrozí trest 25 rokov až doživotie za mrežami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia