Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2019, 14:35
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Coca-Cola prináša špeciálnu Star Wars edíciu fľaše s OLED etiketou, na ktorej žiaria svetelné meče

TECH COCA-COLA
Uložiť Uložené

Pre skutočných Star Wars fanúšikov.

Coca-Cola pri príležitosti premiéry filmu Star Wars: The Rise of Skywalker vydáva špeciálnu edíciu fľaše. Nachádza sa na nej etiketa s elastickým OLED panelom a batériou, ktorá zabezpečuje, že hlavným protagonistom (Rey a Kylo Ren) na obale žiaria svetelné meče, keď sa dotkneš vybranej časti etikety.

Odporúčané
Coca-Cola prichádza na trh so svojou priesvitnou verziou. Novinka by mala byť úplne bez kalórií Coca-Cola prichádza na trh so svojou priesvitnou verziou. Novinka by mala byť úplne bez kalórií 10. júna 2018, 16:05

Ako informuje portál Technave, OLED panely sa samo-osvetľujú, takže sa tam nenachádza žiadne ďalšie podsvietenie, vďaka čomu je etiketa na fľaši takmer nerozoznateľná od klasického obalu sýteného nápoja. Špeciálna edícia však bude dostupná len v Singapure, kde ju náhodne distribuujú do 45 tajných miest po celej krajine.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Freeny (@gummifetus),

Spoločnosť totiž nechce, aby niekoľko dní pred oficiálnym vydaním stáli vášniví fanúšikovia a reselleri pred predajňami v dlhých radoch. Kolekcia je vraj len pre skutočných zberateľov, ktorí sú ochotní hľadať špeciálnu Coca-Colu po predajniach v celej krajine. OLED obal by mal byť dostatočne odolný, aby sa aj pri páde fľaše nepokazil.

 
Nápoj bude dostupný len vo variante bez cukru. Výdrž batérie OLED panelu však nemá príliš dlhú životnosť. Celkovo vydrží približne 40 minút. Meč tak dokážeš rozsvietiť cca 500-krát, pokiaľ bude svietiť menej ako 5 sekúnd. Dostupných bude len 8 000 fliaš. Špeciálna edícia by mala doraziť na pulty niekedy v polovici decembra.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Coca-Cola Singapore (@cocacolasg),

Domov
Zdieľať
Diskusia