Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2019, 19:58
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Peťa Vlhová skončila druhá v slalome v americkom Killingtone

ŠPORT LYŽOVANIE PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenskej lyžiarke vyšlo aj druhé kolo a skončila druhá.

Peti Vlhovej včera nevyšlo druhé kolo ideálne a v obrovskom slalome v americkom Killingtone napokon skončila šiesta. Zvíťazila 23-ročná Talianka Marta Bassinová. Druhé miesto obsadila Federice Brignoneovej a tretia skončila Mikaela Shiffrinová.

Peťa Vlhová vyhrala slalom v americkom Killingtone!
Peťa Vlhová vyhrala slalom v americkom Killingtone! Zdroj: TASR/AP/Charles Krupa

Nový deň, ďalšie preteky a opäť možnosť víťaziť. V nedeľnom slalome Peťa štartovala s číslom 1 a spravila menšie chybičky. Aj napriek tomu skončila po prvom kole na skvelom druhom mieste, predbehla ju len Američanka Mikaela Shiffrinová. Naša lyžiarka bola pomalšia o 1,13 s. „Som sekundu za Mikaelou, čo je veľa, ale uvidíme, čo sa bude dať urobiť v druhom kole," uviedla Petra Vlhová pre RTVS, ktorá preteky vysiela naživo.

Odporúčané
Peťa Vlhová napokon nevyhrala obrovský slalom v americkom Killingtone, zvíťazila Marta Bassinová Peťa Vlhová napokon nevyhrala obrovský slalom v americkom Killingtone, zvíťazila Marta Bassinová 30. novembra 2019, 19:55

Druhé kolo slalomu sa začalo o siedmej večer. Peťa ho bez väčších problémov zvládla a figurovala na prvej priečke. Rozhodujúci bol teda výkon americkej lyžiarky. Tej však jazda vyšla a tak Liptáčka skončila na skvelom druhom mieste, získala tak prvé pódiové umiestnenie v tejto sezóne.

Domov
Zdieľať
Diskusia