Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2019, 19:55
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Peťa Vlhová napokon nevyhrala obrovský slalom v americkom Killingtone, zvíťazila Marta Bassinová

ŠPORT LYŽOVANIE PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po prvom kole bola Peťa na druhom mieste.

Pred týždňom mala Peťa Vlhová na dosah víťazstvo v Levi, v prvom kole slalomu bola na prvom mieste. V druhom kole si počínala dobre, no spadla a preteky ovládla jej rivalka Shiffrinová. V sobotu sa konal obrovský slalom v americkom Killingtone, kde si chcela napraviť chuť.

Peťa Vlhová zvládla druhé kolo a vyhrala obrovský slalom!
Peťa Vlhová zvládla druhé kolo a vyhrala obrovský slalom! Zdroj: TASR/AP/Charles Krupa

Úvodný obrovský slalom sa konal v rakúskom Söldene, vyhrala ho Austrálčanka Alice Robinsonová, naša lyžiarka skončila na štrnástom mieste. V Killingtone to po prvom kole vyzeralo skvele. Peťa síce nebola prvá, vyhrala ho Austrálčanka Alice Robinsonová. Hneď za ňou však bola slovenská lyžiarka a preto sme všetci očakávali, ako dopadne druhé kolo.

Odporúčané
Dnes ubehlo 10 rokov od smrti legendárneho Paľa Demitru. Hokej tu ide dole kopcom, musím mu pomôcť, sľúbil krátko pred tragédiou Dnes ubehlo 10 rokov od smrti legendárneho Paľa Demitru. Hokej tu ide dole kopcom, musím mu pomôcť, sľúbil krátko pred tragédiou 7. septembra 2021, 11:30

To sa začalo o 19:00 a naša lyžiarka šla predposledná. Peti však kolo nevyšlo, skončila nakoniec na šiestom mieste. Zvíťazila 23-ročná Talianka Marta Bassinová. Druhé miesto patrí Federice Brignoneovej a tretia skončila Mikaela Shiffrinová.

Domov
Zdieľať
Diskusia