Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2019, 19:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Spongebob a Patrick stretávajú Keanu Reevesa. Hollywoodska hviezda si v novom animáku zahrá mudrca

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový Spongebob dorazí do kín v roku 2020.

Nečakali sme, že budeme písať o Spongebobovi. Obľúbená animovaná postavička so skvelým humorom a bohatou históriou sa znova prirúti do kín. The Spongebob Movie: The Sponge on the Run dorazí do kín ako tretí celovečerák v sérii, pričom pôjde o vôbec prvý úplne urobený skrz CGI.

Vidieť celý film v 3D, namiesto klasickej animácie a štýlu vizuálnych gagov bude určite veľká zmena, ale trailer pôsobí sympaticky. A navyše tam majú toho Keanu Reevesa, ktorý im vytvorí niekoľko nadpisov na sociálnych sieťach. Nakoniec, píšeme o tom aj my. Samozrejme, pôjde len o cameo, keď si strihne rolu mudrca, zrejme ukazujúc našim hrdinom správnu cestu.

Snímka zachytí priateľstvo nielen medzi Patrickom a Spongeom, ale aj domácim maznáčikom Garym. Keď sa Sponge dozvie, že zmizol, vydá sa ho hľadať do šíreho oceána. Animák sa do kín dostane 22. mája 2020. Réžie sa podujal Tim Hill (Garfield 2, Alvin a Chipmunkovia, ale aj množstvo scenárov pre Spongeovu animovanú sériu). 

Domov
Zdieľať
Diskusia