Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. novembra 2019, 20:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Alicia Vikander: Prvú sexuálnu scénu som natočila ako 20-ročná. Všetky musia vyjsť na prvý pokus

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Talentovaná herečka je veľká profesionálka.

Postaviť sa pred celý filmový štáb bez akéhokoľvek šatstva býva pre hercov často náročné, no 31-ročná Alicia Vikander (Tomb Raider, Tulip Fever, The Danish Girl) to zvláda bez akýchkoľvek problémov. Dodržuje pri tom totiž zásadné pravidlo. Na pľaci dá každému vedieť, že si želá, aby bola sexuálna scéna natočená ihneď na prvý pokus, informuje britský Harper's Bazaar.

Hovorím štábu, že ide o vec na jeden pokus. Týmto spôsobom všetci na pľaci vedia, o čo ide, pretože to musíme natočiť na prvý záber,“ vyjadrila sa Vikander v rozhovore, ktorý sa týkal taktiež jej novej snímky Earthquake Bird, kde musela mimo iného zvládnuť natočiť intenzívnu erotickú scénu.

Pri natáčaní sexuálnych scén si nechce pripustiť žiadnu chybu, pretože ak daný záber natočia ihneď pri prvom pokuse, každý sa bude cítiť pohodlne. Aj keď ide samo o sebe, pochopiteľne, o mimoriadne zvláštne chvíle, tvrdí herečka. A Vikander rozhodne vie, o čom hovorí. Prvú erotickú scénu totiž nakrútila, keď mala iba 20 rokov, a odvtedy sa jej skúsenosti rozhodne znásobili.

Kriminálna dráma Earthquake Bird divákom predstaví príbeh Lucy (Alicia Vikander) žijúcej v Tokyu, ktorá nadviaže vzťah s mužom menom Teiji (Naoki Kobayashi). Do ich intímnej zóny sa dostane tretia osoba v podobe mladej Lily (Riley Keough). Tá sa ale onedlho na to stratí. Kto sa postaral o jej zmiznutie budeš môcť na Netflixe zistiť už od 15. novembra 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia