Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2019, 20:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aké katastrofy môže priniesť rapový festival? S členom tímu Hip Hop Žije sme strávili viac hodín, ako má bežný pracovný deň

REFRESHER MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Čo všetko obnáša práca Maria Biharyho, ktorý spolupracuje s H16, je členom tímu Hip Hop Žije a stojí za mnohými ďalšími hudobnými projektami?

Nedávno sme na Refresheri rozbehli ďalší videoseriál Budíček, aby sme potrápili samých seba a zároveň divákom umožnili nahliadnuť do pozadia netradičných pracovných pozícii. Mario Bihary je jedným z organizátorov Hip Hop Žije, úzko spolupracuje s Majkom Spiritom a H16 a zároveň stojí za množstvom ďalších projektov, pričom nie všetky súvisia s hudbou. 

S Mariom sme strávili viac hodín, ako má bežný pracovný deň, aby sme zmapovali aspoň časť jeho aktivít, ktoré zahŕňajú napríklad aj prípravu Speezyho krstu. Zoberieme ťa do backstageu, štúdia a na ďalšie miesta, kam sa bežne Slovák nemá možnosť dostať. Povieme si, čo obnáša organizácia udalosti rozmerov ako je Hip Hop Žije a ako ako sa (ne)dostať do rapového backstage.

S formátom Budíček budeme aj naďalej mapovať životy zaujímavých ľudí, ktorí doteraz dostali len veľmi málo alebo žiadnu pozornosť, aby sa odprezentovali. Do komentárov nám môžeš pokojne napísať, kto podľa teba do tohto konceptu zapadá. 

Odporúčané
Deň s Dominikom Matulajom: Prečo vstáva o 3:30 ráno, čo sa stane, keď zaspí a ako vzniká Teleráno? Deň s Dominikom Matulajom: Prečo vstáva o 3:30 ráno, čo sa stane, keď zaspí a ako vzniká Teleráno? 25. septembra 2019, 17:53
Domov
Zdieľať
Diskusia