Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2016, 13:49
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Spolupráca Guillerma del Tora a DreamWorks prinesie na Netflix animovaný seriál Trollhunters

FILMY A SERIÁLY GUILLERMO DEL TORO
Uložiť Uložené

Svet podľa del Tora, najlepšia animácia od DreamWorks a premiéra na Netflixe? Tento projekt je zárukou kvality!

Del Toro je medzi filmovými fanúšikmi stále pomerne kontroverzným tvorcom. Niektorí na jeho prácu a obzvlášť Faunov labyrint či Hell Boya nedajú dopustiť, iní si stále stoja za tým, že Pacific Rim bola priemerná záležitosť. Nejdeme teraz ale rozoberať jeho tvorbu a postoje, tomu sme sa venovali nedávno v tomto článku, dnes sa pozrieme na prvý obrázok z animovaného seriálového príbehu s názvom Trollhunters. Ten vznikol zo vzájomnej spolupráce režiséra so štúdiom DreamWorks, ktoré sa postaralo o animované pecky ako Shrek, Madagascar, Ako si vycvičiť draka či Kung Fu Pandu. Animované dobrodružstvo vzniklo na základe knihy, ktorú Guillermo napísal spolu s Danielom Krausom.

Seriál nás zavedie pod fiktívne mesto Arcadia, kde obyvatelia žijúci „na povrchu“ zistia, že svet pod nimi je rovnako veľký, ako ten ich. Pri tvorbe tohto projektu bolo základom priblížiť tento animovaný príbeh čo najširšej vekovej skupine divákov, takže by si mali na svoje prísť aj vaši mladší súrodenci, rovnako ako aj vy so svojimi priateľmi. Guillermo podľa slov štúdia vytvoril fantastický a magický svet, do ktorého by sme sa mali okamžite zamilovať. Čerešničkou na torte je fakt, že seriál sprístupnia ešte v priebehu tohto roka na streamovacej službe Netflix, čo znamená, že si ho z pohodlia domova budeme môcť pravdepodobne pozrieť okamžite po americkej premiére. Dovtedy tu máme prvý obrázok, no a ako iste viete, obrázky a fotografie bývajú predzvesťou traileru, prípadne teaseru. Pokiaľ sa ho dočkáme, určite ho na našom webe nájdete medzi prvými. Čo si myslíte o tomto, zatiaľ tajomnom projekte?

Spolupráca Guillerma del Tora a DreamWorks prinesie na Netflix animovaný seriál Trollhunters

Domov
Zdieľať
Diskusia