Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 16:34
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Robert DeNiro je v neuveriteľnom skutočnom príbehu od HBO cynickým finančníkom, ktorý spreneverí viac ako 60 miliárd dolárov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ukážka naznačuje, že sa máme na čo tešiť.

Skutočný príbeh zo stajne HBO Films nám rozpovie príbeh finančníka Bernarda Madoffa, ktorý sa nezmazateľne zapísal do moderných dejín. Jeho život je plný podvodov a klamstiev. Svoju znalosť finančných trhov využil ku svojmu vlastnému obohateniu. Dopustil sa najväčšej sprenevery v amerických dejinách - ukradol približne 65 miliárd dolárov. Momentálne si odpykáva 150 ročný trest vo väzení. Drámu The Wizard of Lies zrežíroval skúsený Barry Levinson (Rain Man, Sleepers) a hlavnú úlohu si strihol legendárny Robert DeNiro. Okrem neho uvidíme aj Michelle Pfeiffer, Alessandra Nivolu, Hanka Azariu, Nathana Darrowa či Lily Rabe. Trailer je strihnutý celkom svižne, očividne nás čaká remeselne kvalitná záležitosť. Premiéra sa uskutoční 20. mája tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia