Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2018, 19:48
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sympatická Anna Kendrick sa snaží v mysterióznom thrilleri odhaliť záhadné zmiznutie svojej krásnej kamarátky Blake Lively

FILMY A SERIÁLY BLAKE LIVELY
Uložiť Uložené

Paul Feig, režisér Ghostbusters, prichádza s novým projektom A Simple Favor. Podarí sa mu výlet do thrillerových vôd?

Mysteriózny thriller A Simple Favor má na svedomí Paul Feig (Ghostbusters). Zdá sa, že po komediálnych snímkach sa mu zachcelo zamieriť do trochu temnejších vôd. Hlavnou postavou jeho novinky je mladá vlogerka Stephanie (Anna Kendrick), ktorá sa snaží rozlúsknuť záhadné zmiznutie jej najlepšej priateľky Emily (Blake Lively).

Zmizla z vlastnej vôle, alebo začala byť pre niekoho nepohodlná? Poznala Stephanie vôbec skutočnú Emily? V snímke si zahrajú aj Andrew Rannells, Linda Cardellini, Jean Smart a Rupert Friend. Scenár napísala Jessica Sharzer podľa románu od Darcey Bell.

Trailer možno spočiatku pôsobí trochu mätúco. Zo začiatku sa totiž zdá, akoby sme mali opäť dostať skôr humornú (prípadne čierno-humornú) záležitosť. Následne sa však ukážka preklopí do druhej temnejšej polovice a začne rozohrávať záhadu okolo ústredného zmiznutia.

Čisto technicky to rozhodne nevyzerá márne a Annu Kendrick aj Blake Lively máme radi. Trailer nás však zase úplne nezomlel, hoci potenciál v príbehu je. Tak uvidíme, čo nám Feig doručí. Slovenská premiéra je stanovená na 13. septembra (září) 2018.

Sympatická Anna Kendrick sa snaží v mysterióznom thrilleri odhaliť záhadné zmiznutie svojej krásnej kamarátky Blake Lively
Zdroj: Lionsgate

Domov
Zdieľať
Diskusia