Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2018, 14:58
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Uži si sviatky s Lego Movie 2 v zábavnom vianočnom kraťase a zasmej sa na Batmanových hláškach

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na sviatky sa pomaly pripravujú aj hrdinovia z nového Lego Movie.

Druhý diel Lego Movie nás koncom minulého mesiaca potešil zábavným trailerom a v decembri prichádza s videom oslavujúcim vianočnú náladu. Nejde však o žiadne zábery z filmu, ale o samostatný kraťas s názvom Emmet’s Holiday Party. Bricksburg sa síce premenoval na Apocalypseburg, to ale Emmetovi nebráni v oslave vianočných sviatkov.

Pre túto príležitosť samozrejme postavil obrovský stromček, ktorý údajne možno vidieť až z vesmíru. V predostrenom kraťasi sa objavia všetky známe postavičky, ako Wonder Woman Green Lantern, hláškujúci Batman a ďalší. A samozrejme sa dočkáme aj známej a mimoriadne chytľavej skladby Everything is awesome.

V novom príbehu budeme hlavné dianie opäť sledovať najmä z pohľadu Emmeta, ktorý sa tentokrát ocitne v post-apokalyptickom svete pripomínajúcom Mad Maxa. Predošlé trailery (k zhliadnutiu TU a TU) nás presvedčili o tom, že môžeme očakávať podobnú zábavu ako v prvej časti. Pokiaľ sa ti páčila, pri návšteve kina by si u dvojky určite nemal váhať.

Pod réžiu filmu sa podpísali Mike Mitchell (Trolls, Shrek Forever After) a Trisha Gum (Dave Made a Maze). Scenár s neskoršou úpravou Raphaela Boba-Waksberga (seriál BoJack Horseman) napísalo známe duo Phil Lord a Chris Miller (The Lego Movie, 21 Jump Street).

Postavám prepožičajú hlasy Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Channing Tatum, Jonah Hill, Tiffany Haddish a ďalší. Premiéra je predbežne u Slovákov i Čechov naplánovaná na 7. februára (únor) 2019. Čo zatiaľ z dostupných ukážok vravíš na pokračovanie Lego príbehu? Myslíš, že bude snímka minimálne podobne úspešná ako jej prvý diel?

Domov
Zdieľať
Diskusia